8-timers kuren - Dag 3

Pulled Pork – Opskrift for blondiner og andre mindrebemidlede

pulled pork

Det er utrolig svært at lave Iturevet gris, hvis man skal gøre det fra bunden. Det kan Maudes hår slet ikke kapere. Derfor har jeg en alternativ måde at gøre det på:

Tag i Kvickly.

Køb 1 pakke næsten færdiglavet pulled pork (iturevet gris) fra Tulip.

Køb en pakke færdigblandet Cole Slaw. Der er også en pose dressing med.

Køb burgerboller.

Gå hjem, varm ovnen, lav det hele efter anvisningen på pakken, så tager det ikke mere end ½ time, og så er det noget alle kan finde ud af.

Samtidig skal man tænke på, at typer som Maude ikke har tid til at bruge så lang tid på madlavning. Der er et hektisk liv, der skal passes jo. Sådan er der nok også andre, der har det. Vi kan ikke alle være hjemmegående husmødre. Det er også derfor, der er opfundet kageblandinger fra Amo. Sådan så alle mødre har mulighed for at bage, og dermed lade som om, de er gode mødre overfor omgangskredsen.

Velbekomme.

PS. I virkeligheden vil jeg helst spise kødet m. dejlige kartofler og lækker sovs, men man kan ikke lave god sovs ud af det dér Tulipkød, og desuden er det ikke fornuftig mad, hvis man vil tabe nogle deller og ha’ mulighed for at se sine kraveben igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8-timers kuren - Dag 3