Studenterhuer

Maude tester 8-timers kuren

Kender I det, at man får lyst til at afsløre folks forpulede løgne? Det er ikke i orden at bilde folk ting ind. Især ikke svage mennesker. Fx forsøger pengegriske mennesker ofte at narre tykke mennesker. Tykke mennesker er oftest svage mennesker, når det kommer til mad. Det er fordi, de skal være meget stærke på andre områder, så kan de ikke overskue at sige nej til flæskesteg og citronfromage.

Narrehattene opfinder en slankekur, der slet ikke virker, og bilder tykke folk ind, at de kan tabe sig 5 kilo på en uge ved at gøre sådan og sådan. Sjældent har det jo hold i virkeligheden. Men de desperate tykke mennesker køber bøgerne og bladene, for de vil så gerne ha’ en mirakelkur, der kan afhjælpe dem at ligne omvandrende kødpølser meget hurtigt.

Men nu stopper festen. Maude har i Ude og Hjemme (mit yndlingsblad næst efter Vi unge og lægeromanen), set en 8-timers kur. Det handler om, at man må spise otte timer om dagen, lige hvad man vil, og derefter faster i resten af tiden. Så man må fx spise alle de napoleonskager, man vil fra kl. 9-17. Det vil Maude teste. Starter i dag.

Har lavet skemaet sådan, at jeg spiser mellem 10-18. Jeg er nemlig typen, der står sent op. Det gør bloggere. Jeg opdaterer herefter vægtresultat hver dag hele ugen. Og så skulle jeg gerne ha’ tabt ca. fem kilo ved ugens udgang. Har jeg ikke det, sender jeg et vredt læserbrev til Ude & Hjemme!

PS. I kan følge mig på Facebook HER. Derovre ævler jeg endnu mere, end jeg gør her. Og jeg svarer på ALLE spørgsmål! <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterhuer