8-timers kuren - Dag 2

8-timers kuren – Dag 3

Har ikke tabt noget, og nu er jeg splitterravende tosset. Jeg kan GODT sige de der fupmagere, at når man er på en kur, hvor man sulter hver aften, så skal der fandeme komme resultater på den hurtige måde! Det giver ingen mening for Maude, at man sådan skal sulte. Det er jo netop sådan, man falder i og kommer til at spise et dusin napoleonshatte. Desuden kan jeg ikke få det til at passe ind i mit skema, at jeg ikke må spise efter 18. I dag rykker jeg tiden til 11-19. Hvis der ikke er sket noget i morgen, så gider jeg ikke bakse med det mere. Maude er seriøs, og har brug for resultater. Og ingen skal fucke med mig. *kaster håndtegn*

I går spiste jeg:

3 skiver rugbrød med letleverpostej og agurk

Kylling og salat

½ bolle med ost og peberfrugt

PS. Jeg er ekstra meget på krigsstien, for min kat er rendt med min øjenvippelim, og har begravet det i kattebakken. 🙁 Nu er jeg nødt til at købe en ny, og det har jeg ikke råd til, for jeg er inde i en dårlig drænerperiode. Mit liv er hårdt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8-timers kuren - Dag 2