8-timers kuren - Dag 7

Maude i eksplosiv tilstand

Nu er Maude virkelig træt, og har af samme grund ikke opdateret på bloggen. Forstår I..to “eksperter” har invaderet bloggen, og giver nu Maude gode råd og forklaringer på, hvorfor hun ikke har tabt sig! Jamen, jeg må jo konstatere at der findes dummere mennesker end mig, siden de ikke forstår, at Maude testede på den måde, jeg gjorde, for at modbevise folket hos Ude & Hjemme. De skrev ovre hos Ude & Hjemme, at man kan spise hvad man vil osv., og det var jo netop det jeg gjorde…Ej, nu bliver jeg altså vred, kan jeg mærke…Nu er jeg så sur, at min ene øjenvippe faldt ned i kaffen!

Det er jo ikke fordi, Maude ikke ved ALT og mere til om kure, og hvordan man taber sig. Men når Ude & Hjemme skriver, at man kan spise liiiige hvad man vil, så er det jo det, jeg vil modbevise, og derfor nytter det ikke at spise på den måde jeg ved, der virker, vel? For så er det jo bare en alm. kur og ikke 8-timers kuren.

Maude forsøger at bevise overfor pøblen, at de latterlige kure ikke virker. Det eneste, der virker er sund kost, vand og masser af det. Og så en smule bevægelse, men det kan sagtens ordnes i form af sex.

Så ja, I to kommentatorer, der mener det godt. I har ganske ret, det ved Maude godt, men jeg har stadig bevist at 8-timers kuren er det rene humbug. Det var bare det, jeg ville frem til. Der er ingen grund til, at folk hopper på den slags mumbo jumbo.

Undskyld, at jeg sådan hidsede mig op, men folk er altså nødt til at “Get with the program”. Selvom jeg er blondine, er jeg faktisk rimelig skarp. Især når brynene er trukket rigtigt op! Ja, jeg er ikke så dum, som jeg ser ud, kan man vel godt sige.

kaffemaude

 

Undskyld, I ved, Maude er god på hovedbunden. Men ingen skal spille kloge overfor Maude, når hun er ude i vigtige eksperimenter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8-timers kuren - Dag 7