8-timers kuren - Dag 6

8-timers kuren – Dag 7

Nåhmen, rend mig da i ladeporten! Har vupti taget 600 gram på, og har derved kun tabt 200 gram i alt her på dagens sidste 8-timers kur. Spild af Maudes tid. Snyd og humbug! Og jeg gider ikke høre på, at det kan være væskeophobninger i bugen! Der blev lovet et vægttab på op til fem kilo! Ude og Hjemme kan være sikre på at modtage en klage. Man fucker ikke med Maude.

I går spiste jeg:

Cheerios m. sødmælk

2 skiver rugbrød m. frikadelle

Kotelet og salat

 

3

  • Julie koch

    Det er klart du ikke taber dig, når du spiser så lidt 🙂 det gør at du skal bare kigge på en kage og du tager et helt kilo på. Prøv at spise flere gange om dagen, og sørg for masser af proteiner, fra kød og æg og en masse grønsager til. Vær ikke bange for et bjerg af mad! Cheerios er i hvert fald ikke vejen frem!

    Gode huske regler:
    – flot krop laves i køkkenet, ikke i motionscenteret
    – vand, vand, vand! (Hjælper også på vægttab)
    – TÆNK PROTEINER!
    – Hold dig fra E-numre og “fedtfattige” produkter, dem der står bag/foran på madvarene, de er også med til at øge vægten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone Larsen

    Hej
    Faldt over din blog da jeg søgte på 8 timers kuren.
    Kan kun gi Julie ret i det hun skriver,du spiser alt ,alt for lidt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Har været på kuren i 2 dage og tabt 2 kilo allerede. Enten har du “snydt”, eller også er du bare meget tynd i forvejen. Det er en kur der er beregnet til folk der vejer for meget, ligesom ketolyse kuren. Ikke til små teenage piger der bare “tror” de er fede. Ked af at sige det, men prøv at søg lidt omkring normal vægt før, du dømmer. For når jeg læser dine madvaner, så lyder det som de overdrevet tynde piger, som simpelthen ikke spiser nok. Jeg prøver ikke at angribe dig, men at give dig et virkelighedstjek, da jeg har mange veninder der har/er det samme igennem som dig. Prøv i stedet at gå til noget sport du kan lide, og byg din kondition op, kom i form, og så nøjes med at spise usundt i f.eks. weekenden, det vil klart give dig et andet syn på livet og mere livsglæde 😉 Er forresten vild med måden du skriver på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8-timers kuren - Dag 6