Pulled Pork - Opskrift for blondiner og andre mindrebemidlede

8-timers kuren – dag 4

Maude føler sig som en presset citron. Det hele er pludselig blevet meget seriøst, og man kan vel nærmest kalde mig professionel ekspertanmelder indenfor 8-timers kuren.

Jeg opdagede nemlig i går, da jeg tjekkede statistik på bloglæsningen, at folk strømmer til for at læse om Maudes testforsøg. Faktisk vil jeg gå så vidt at sige, at hvis man skriver “8-timers kuren” på Google, så er det mig, der dukker op som første link.

Tror I lige, jeg fik præsentationsangst dér..eller hvad det hedder. Men jeg må tage det i blank paryk, for det er jo sådan vejen til berømmelse skabes. Google er jeres ven. Ikke mindst Maudes.

Vi er inde i dag 4 på 8-timers kuren. Jeg har igen ikke tabt noget. Resultatet er altså sådan, at efter tre dage, har jeg kun tabt 200 gram, og det er højst sandsynligt pga. den kæmpe negerarm, jeg lagde tirsdag morgen.

I går spiste jeg:

1 skive rugbrød m. letpostej og agurk

1 stk. smørkringle (men de siger jo, man må spise alt)

En portion kødsovs m. tortelleni. (Det er pasta m. fyld i, hvis I ikke ved det)

Det ser således ret sort ud, må jeg erkende. I og for sig kan jeg godt se idéen, for hvis jeg ikke havde været på kuren, havde jeg spist mere i løbet af aftenen. Men som effektiv vægttabskur får den altså kniven.

Nuvel. Maude føler et vist ansvar, nu hvor så mange læser med, så derfor fortsætter jeg ugen ud, som først lovet. Det virker mest professionelt. Og jeg vil jo gerne virke som en seriøs blondine. Det er nemlig noget man selv er herre over. Det er dumhed fx ikke.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pulled Pork - Opskrift for blondiner og andre mindrebemidlede