5:2 diæten

5:2 diæten – Dag 5

Hej søde fyre og piger

Nåh. Bethany har sørget for, at vi har karantæne på Facebook, så jeg havde egentlig ikke lige tænkt mig at blogge, men jeg er nødsaget til at lave en opdatering om 5:2 diæten, jeg tester lige nu.

Min vægt har nægtet at rokke sig i et godt stykke tid efterhånden, derfor var jeg pænt overrasket i går morges, da jeg vejede mig, og så, jeg havde tabt 2 kilo siden jeg startede på 5:2 diæten.

Jeg er nu på 5. dag, og jeg har fastet tirsdag og torsdag, så har nu fire dage med alm. kost. Derfor kan jeg heller ikke komme med et god vurdering af kuren endnu, men umiddelbart er jeg positivt overrasket.

Det er hjernehårdt for Maude at have fastedage. Jeg gør det, at jeg faster 18 timer i streg, før jeg må spise (man må få 500 kcal. på fastedage). Og det er faktisk ok nemt vente i 18 timer, men derefter er det et helvede. Så jeg tror, jeg skal overveje lidt nærmere, hvad jeg vælger at spise på fastedage. Proteiner er bedre end kulhydrater, det må jeg lige ha’ i tankerne, for i går var jeg ved at slå nogen ihjel. Var også småsvimmel. Det mærkelige var, at jeg var vildt på dupperne. Jeg pudsede vinduer, børstede mit hår tusind gange og jeg ved ikke hvad. Og kunne også bedre koncentrere mig om at skrive på mine historier. Var nærmest manisk, kan man vel sige. I dag er jeg træt igen.

Det var ellers ikke fordi, jeg havde meget fidus til den kur. I ved, Maude ikke er nem at narre, men der er allerede mange ting, der har ændret sig i mit hoved – altså inde i krydderen, ikke udenpå. Jeg spiser fx meget mindre end normalt på mine “normale” dage, for jeg er ganske enkelt mindre sulten. Det er ret vildt, når man er typen, der overspiser.

Udover det er der gode grunde til at faste ind imellem. Det er godt for kroppen. Jeg ved dog ikke helt hvorfor. Man er vel blondine, men det er noget med at holde sig ung længere…og så er Maude saftsuseme på!

Jeg vender tilbage, når der er gået flere dage.

Kys fra Maude

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5:2 diæten