Maudes professionelle anmeldelse af Raunsborg-event hos Jim Lyngvild

Genopstandelsen

Hej søde piger og fyre

Maude er lidt ligesom Jesus, kan man godt sige. Maude er nemlig genopstået. Det var jeg nødt til, fordi I savnede Maude så meget, og begyndte at lave ballade over det.

Det er faktisk lidt, som når man er nødt til at skrive en figur tilbage i en tv-serie, fordi de er megapopulære – Noget man nok ikke lige regnede med, de ville blive. Men I elsker Maude, fordi jeg ikke er så om de andre Modebloggere. Jeg er tykkere og mere autentisk. På den måde kan I bedre relatere.

Og så har jeg en vindende personlighed.

Nåhmen, det var faktisk ikke meningen, det skulle gå så hurtigt m. åbningen af min nye blog (Jeg har selv lavet headeren. Hvor fin er den liiige?), men i formiddags da jeg stod op, så jeg, at jeg allerede havde haft over 500 besøg. I MÅ virkelig ha’ savnet mig meget. <3

Så jeg tænkte: Vupti! Så springer vi ud i det med det samme. Griber nuet. Karper m. diademer, som man siger på Sydfalster.

Desværre har jeg ikke noget hår endnu, så der kommer ikke lige nogle #Selfies, før det er på plads. Min kat, Bailey, har nemlig ædt mit hår, mens jeg sov. 🙁

baileymhår
Bailey taget på fersk gerning. Og så et kig til Maudes fødder. Hjerte Hjerte.

Men nu smutter jeg igen. For nu.

Ses snart, skønlinger.

Møs fra Maude

PS. Hvis I er meget glade for, jeg er tilbage, så like min Facebookside eller send mig drænergaver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maudes professionelle anmeldelse af Raunsborg-event hos Jim Lyngvild