Dårlige forudsætninger for berømmelse

Maude om Ben & Jerry’s is

Hej søde piger og fyre.

Hvis I har savnet Maude, og det har I jo, det er så klart som akvavit, så kan I bare like mig på Facebook – Der opdaterer jeg tit. Og viser babser.

Men i dag vil jeg lige svare på et spørgsmål, jeg har fået. Det handler om, at nogen gerne vil kunne spise en bøtte Ben & Jerry is  om dagen uden at tage på. Det kan man faktisk godt.

En bøtte indeholder nemlig ca. 1250 kalorier, så du kan spise en hver dag…og salat for resten. Så tager du ikke på. Kvinder må få op til 1700 kalorier om dagen, hvis de er dovne typer. Hvis man motionerer, må man få mere. Det gælder kun, hvis man motionerer rigtigt. Det er ikke nok at tagge sig på Facebook i et fitness-center. Jeg prøvede i månedsvis, og det hjalp ikke så meget som et gram!

Man kan også bare spise bøtten, og bagefter stikke en finger i halsen. Det vil jeg dog fraråde. Det er meget usundt for dit hår og negle. Og man kan fx også dø af det.

Det var svaret på, hvordan man spiser en bøtte Ben & Jerry’s uden at tage på.

Møs fra Maude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlige forudsætninger for berømmelse