Maudes Badekar

Maude i Netto

Så stod jeg i kø henne i Netto, og havde kurven fuld af dejlige varer til ingen penge. Der var kun en kasse åben, og ham, der betjente den, var lidt retarderet – det er ikke bare noget, jeg siger. Ja, det er mærkeligt…Netto vil ikke ha’ kassemedarbejdere, der bærer tørklæde, men de vil gerne ansætte retarderede. Ulogisk. Eller også er jeg bare for blond til at forstå deres form for rummelighed…

Nåhmen så stod der en ældre dame foran mig, der kun skulle ha’ en enkelt ting, så jeg sagde: “Dame, De må gerne gå foran mig, hvis du kun har den ene dåse kattemad.” Det blev hun glad for..hun var meget sulten, som hun sagde.

Men det hørte de andre i køen jo, og så blev de sure, og sagde, at man måtte vente på sin tur, ellers var det jo snyd for dem. Det forstod Maude ikke, men jeg sagde, at de også bare kunne gå foran så. Og sådan endte det med, at jeg stod i Nettokøen i 50 minutter. Der kom jo hele tiden nye til, der også ville springe over.

Måske er jeg for god af mig ind imellem? Det sagde min oldemor altid, når min oldefar red lidt for voldsom ranke med mig. Nøgen. Men det er jo bare normalt, troede jeg. Han var trods alt fra Færørerne…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maudes Badekar