Hej Fantasklinger!

Dagens

Hej søde piger og drenge.

Aj, men nu skal I jo ikke blive helt forvænte med mig, veller? *Glad smiley* Har bare så meget på hjerte. Livet er så fab! Synes I ikke? <3 Elsker mit liv! Og mig.

Sidder lige i haven og chiller med min BFF. Nyder friske, røde jordbær og en forfriskende Somersby med ginger/lemon smag. Det vil sige, den er ikke helt så forfriskende. Den smager faktisk ret så skod! Vil ikke anbefale den til min værste konkurrent – Medmindre jeg selvfølgelig får penge for det. Kom ikke og tro, jeg ikke vil gøre alt for penge. Jamen, det kan man lige så godt være åben omkring. Så virker man mere troværdig, hvis I forstår sådan en lille frækkert. Hihihi. Og man gifter sig jo til penge før eller siden, så hvad pokker. Øvelse gør mester.

Og så til “Dagens”. Det kalder man det, når man er modeblogger og ikke kan få nok af at posere i akavede stillinger. Det er sådan vi lykkes med at ta’ modelbilleder af os selv uden at virke alt for pinlige og til grin. *Smiley* Og bare rolig, alle falder for det. <3 Hvor dumme er folk lige? hihihi

Solbriller, hat og bluse er fra H&M. Jeg er en luder for deres tøj, indrømmet! Men sommetider køber jeg også det bedste fra Føtex og Kvickly. Jeg får trods alt ikke så mange penge som blogger. Endnu! Men satser på at brede mig til Sverige, og så bliver jeg så loaded at jeg får råd til silicone i både læber og babbelutter. Jeg ved godt, I ikke kan se så meget af hat og bluse, men jeg er nødt til at flashe babsenutterne. Det er en supersmart måde at tiltrække hankøn på. De interesserer sig jo ikke så meget for tøj som os, vel piger? *Fniser sødt* Ja, bare kald mig udspekuleret. Det ER slet ikke alle blondiner, der er dumme. Se selv på Mascha Vang og Julie Zangenberg. Vi viser dem, gør vi! Og bare tag tippet til jer.

Kys kys fra

Maude

 

 

Sitter mitt i trädgården och kylaggregat med min BFF. Njut av färska, röda jordgubbar och en uppfriskande Somersby med ingefära / citron smak. Det vill säga, det är inte likauppfriskande. Det smakar faktiskt ganska Butts! Skulle inte rekommendera det till min värsta konkurrent – Om jag naturligtvis få betalt för det. Kom inte och tror jag kommer inte att göra något för pengarna. Tja, kan det lika gärna vara öppen om. Så verkar du är mertrovärdiga om du förstår en så liten snygging. Hihihi. Och du gifta dig med för pengarnaförr eller senare, så vad fan. Övning ger färdighet.
Och vad “Idag”. Det är det som kallas när man är en mode bloggare och kan inte få nog av poserar i obekväma positioner. Det är hur vi lyckas i Ta ‘modell bilder på oss självautan att verka alltför pinsamt och löjligt. * Smiley * Och oroa dig inte, alla faller för det. <3Hur dum är människor rätt? hihihi

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Fantasklinger!